Македонската Спортска Стрелачка Федерација им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа 15-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2021 кој се одржа на 02-ри и 03-ти октомври 2021 година. Посебна Благодарност упатуваме до нашите спонзори:

кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на турнирот Grand Prix SKOPJE 2021 и кои доделија вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите три места во секоја дисциплина.
На присутните се обрати и Генералот на Армијата Г-дин Бесник Емини кој свечено го отвори овој 15-ти јубилеен Гранд При Скопје 2021.

ОФИЦИЈАЛНИОТ БИЛТЕН СО РЕЗУЛТАТИ ОД 15-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Grand Prix SKOPJE 2021 можете да ги симнете овде:

БИЛТЕН СО РЕЗУЛТАТИ ОД 15-от ГРАНД ПРИ СКОПЈЕ 2021

Во прилог фотографии од 15-th Grand Prix SKOPJE 2021

фотографии од II ден 03.10.2021 г.

фотографии од I ден 02.10.2021 г.