Стрелачки клуб Стрелец – Скопје им се заблагодарува на сите учесници како натпреварувачи, а и гости пријатели на клубот и љубители на спортското стрелаштво кои го поддржаа 4-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2023 кој се одржа на 07-ми и 08-ти октомври 2023 година. Посебна Благодарност упатуваме до нашите спонзори:

кои ја прифатија нашата инцијатива за органзирање на 4-th Strelec Kahles Kup 2023 и кои доделија вредни награди за натпреварувачите кои се пласираа на првите три места во секоја дисциплина.

На присутните се обрати Претседателот на МССФ Јордан Тасевски и свечено го отвори 4-th Strelec Kahles Kup 2023.
ОФИЦИЈАЛНИОТ БИЛТЕН СО РЕЗУЛТАТИ ОД 4-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2023 можете да го погледнете и симнете овде:
Во прилог фотографии од 4-от Интернационален отворен турнир во стрелаштво Strelec Kahles Kup 2023:

310840450_843022583364994_2352172792204794260_n 310541595_803681940876885_2711569404439094899_n 310852416_445479060907745_5137328536097206251_n 310827297_793319871920858_1728375138403374235_n 311374381_524359676187168_4728441419413948342_n 309041731_459967582897144_7969110375588002100_n 278575662_855711182269101_5088538574784339426_n 286975722_2155126404670989_4451423679905320573_n 308852983_778781016566057_7813983116786793261_n 310062870_1293378898133195_2396853503628091083_n 310106457_5358347024214845_1582363040501644686_n 310590673_611692330696910_3801914914187805337_n 310946423_655606669609224_6017239417286846976_n 311061848_1277658742777373_3993364621369848730_n 311230263_1281579465980345_2617287822539992091_n 311487286_791213662143104_1132041097969023332_n 311507665_821286055964144_8088930317652340085_n 311474942_5945275765506736_1592405397602976042_n  387638871_2102133390130416_6309538778842671784_n 387566948_1368293610702900_5521562395346539420_n 387543853_3069358693195435_941009868962902360_n 387543654_645019474409402_7227656373573980800_n 387519390_863760264940075_7089639618546553638_n 387455756_696659342346485_487391665598958023_n 387340999_670064101883362_5640064185698876077_n 370280939_23894698770176522_5719476305378089674_n 370090210_214784731459619_6479987612318730913_n 369682991_286424087655306_4834952568533267734_n 368505278_1559617831445109_468372575000626302_n