МССФ - Македонска Спортска Стрелачка Федерација

Селекторот на МССФ Стеван Крстески добитник на државната награда за спорт „8 Септември“

Во Владата на Република Македонија беше доделена државната награда „8 Септември “ за 2014 година од областа на спортот. Добитници на државната награда за спорт се Ристо Дарлев, Ленче Алексовска Величковска, Мирослав Петровиќ, Бојан Ангелов, а наградата за животно дело ја доби Стеван Крстески селектор на Македонската Спортска Стрелачка Федерација.

Наградите беа доделени од страна на директорот на Агенцијата за млади и спорт г-дин Марјан Спасески.

Линкови

Go to top